Získejte více obchodních příležitostí

Jste realitní makléř a chcete zvýšit svůj obrat a zisk? S námi toho můžete dosáhnout!

3D virtuální prohlídky od naší společnosti 3Dvirtual.cz vám pomohou oslovit širší okruh kupujících i prodávajících, zvýšit vaše provize a rychleji uzavřít celý obchodní případ. 3D virtuální prohlídky přilákají více klientů.

Pokud svým klientům umožníte vidět vaše nemovitosti ve 3D prohlídkách, můžete vyniknout v konkurenci a poskytnout zákazníkům pohlcující zážitek, který u fotografií nebo 360˚ prohlídek není možný.

95%* kupujících, kteří viděli 3D virtuální prohlídku nemovitosti tuto nemovitost následně koupí.

20%* nemovitostí je zarezervováno pouze na základě shlédnutí 3D virtuální prohlídky.

74%* realitních makléřů, kteří využívají 3D virtuálních prohlídek, nabírají díky nim nemovitosti další.

55%* kupujících nemovitosti uvedlo, že jejich první krok v hledání jejich nového domova vedl na internet.

Poskytujte klientům 3D virtuální prohlídky

Díky 3D virtuální prohlídce mohou potenciální zákazníci procházet vaši nemovitostí odkudkoli a kdykoli, což generuje vyšší zapojení a zájem. Pomocí 3D virtuálních prohlídek vyfiltrujete kupující, kteří o nemovitost mají skutečný zájem a nemovitost plně vyhovuje jejich potřebám a představám a odfiltrujete potenciální kupující, pro něž nabízená nemovitost nemusí být správná. Díky 3D virtuální prohlídce od naší společnosti 3Dvirtual.cz docílíte vyšší ceny nemovitosti, zkrátíte čas po který je nemovitost nabízena na trhu a zvýšíte návštěvnost vašich webových stránek a dobu na nich strávenou.

Řešení „ALL-IN-ONE“

Naše 3D virtuální prohlídky vytvářené Matterport softwarem vám nabízejí daleko více než jen pouhou i když jedinečnou virtuální prohlídku. Vytvoříme pro vás digitální dvojče vašeho objektu, poskytneme vám jedinečný 3D model celého objektu, 4K fotografie z jakéhokoliv bodu prohlídky, krátká videa a 2D/3D půdorysy. Informujte své klienty během prohlídky o stavební dokumentaci, technickém stavu elektrospotřebičů nebo o exklusivitě vybavení díky nespočetnému množství infobodů. Virtuální prohlídku si můžete umístit na váš web, sdílet ji na YouTubu, Facebooku nebo jiných sociálních sítích.

Kontaktujte nás ještě dnes a přesvědčte se sami o sílu a potenciálu 3D virtuálních prohlídek pro vaše podnikání. www.3Dvirtual.cz, Tel: +420 608 711 656

*Průzkum mezi realitními makléři, kteří již 3D virtuální prohlídky Matterport využívají.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *