Všude dobře, doma nejlíp!

Rodina se dvěma dětmi

VŠUDE DOBŘE DOMA NEJLÍP

Jistě znáte české pořekadlo “VŠUDE DOBŘE DOMA NEJLÍP!“.

Náš domov je místem těch nejcennějších okamžiků v našem životě. Cítíme se tu bezpečně a dobře. Ve svém domově uchováváme téměř vše, co je nám drahé a milé. Je to místo plné krásných momentů a vzpomínek. Ale jak už to je téměř u všeho v životě, náš domov se mění, ať už v podobě plánované rekonstrukce a prodeje či nepředvídané škody nebo dokonce ztráty.

Díky Matterportu a 3D virtuální prohlídce vašeho domova od naší společnosti 3Dvirtual.cz si tyto všechny cenné okamžiky vašeho domova můžete uchovat. Vytvoříme vám dokonalou digitální kopii vašeho domu a bytu v jeho aktuálním stavu a vy se tak můžete kdykoliv vrátit do tohoto okamžiku a užít si návštěvu vašeho domova v pohlcujícím 3D světě.

Rekonstruujete vaši nemovitost?

3D virtuální prohlídku můžete využít jako vzpomínku na domov, dům a byt před rekonstrukcí a snadno ji sdílet a online spolupracovat s řemeslníky, designéry, rodinou a přáteli během rekonstrukce. Po rekonstrukci se můžete hrdě pochlubit svým novým domovem a novou 3D virtuální prohlídkou, kdykoliv a odkudkoliv např. z dovolené nebo dlouhé pracovní cesty se do svého nového domova můžete vracet a komukoliv, komu budete chtít ho ukázat. Můžete ukazovat a posuzovat stav vašeho domu nebo bytu před rekonstrukcí a po jejím dokončení.

Pojistná událost a kategorizace majetku

3D virtuální prohlídku můžete využít i pro případ pojistné události a kategorizaci majetku. Nikdo si nedokáže představit přijít o majetek ať už při živelné pohromě, následkem trestné činnosti nebo sami nedopatřením zavadíte o stolek, na kterém stojí drahocenná váza. Vytvoříme vám vysoce přesný 3D digitální záznam o stavu vašeho domova a majetku. Vy tak budete mít přesný záznam pro pojišťovnu a jiné instituce, a navíc vám zůstanou vzpomínky např. na vaši krásnou vázu. Společně s Matterportem vám pomůžeme se připravit na jakoukoliv nepředvídanou pojistnou škodu nebo ztrátu.

Prodej a pronájem nemovitosti

Nemovitosti se prodávají a pronajímají z nejrůznějších důvodu. Stěhujete se z bytu do domku se zahrádkou, kde máte více prostoru pro sebe a svou rodinu. Stěhujete se z města do města v rámci vaší pracovní činnosti. Prodáváte nemovitost v rámci dědického řízení nebo došlo ve vaší rodinně k jiné nepředvídatelné události a nemovitost si ponechat nemůžete.

Ať už prodáváte nebo pronajímáte nemovitost z jakéhokoliv důvodu naše 3D virtuální prohlídky vám pomůžou docílit vyšší ceny z prodeje a pronájmu v co nejkratším čase. 3D prohlídky přitáhnou širší publikum potencionálních zájemců a ušetří vám váš drahocenný čas na zbytečných osobních prohlídkách, kdy se zájemci přijdou jen kouknout a vaše nemovitost jim nevyhovuje. Díky 3D prohlídce se váš kupující nebo nájemník seznámí s vaším objektem již předem a na osobní prohlídku přijdou skuteční zájemci, kteří o vaši konkrétní nemovitost mají skutečný zájem. Vaše 3D prohlídka je 24 hodin denně online dostupná. Virtuální prohlídku můžete doplnit o dodatečné informace, např. který nábytek v nemovitosti ponecháte a za jakou cenu.

Pokud se nechcete prodejem nemovitosti zabývat sami, rádi ji prodáme za vás za co nejvyšší možnou cenu na trhu v co nejkratší době včetně 3D virtuální prohlídky v ceně.

Kontaktujte nás ještě dnes na telefonu +420 608 711 656 nebo navštivte naše stránky www.3Dvirtual.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *